JOKILAIVA VIE EVANKELIUMIN EUROOPAN SYDÄMEEN

OM Riverboats on OM Euroopan uusi projekti, jonka tarkoituksena on hyödyntää eurooppalaisten jokien verkostoa ja viedä evankeliumi joenvarsikaupunkeihin.

Euroopassa on edelleen monia kristinuskon tavoittamattomia ihmisiä: siirtolaisia ja pakolaisia, joista monet eivät ole vielä kuulleet evankeliumia, ja niitä, jotka ovat hylänneet tai eivät ole ymmärtäneet kristinuskon sanomaa. Jokilaivatyön tavoitteena on toimia yhteistyössä paikallisten seurakuntien ja kristillisten ryhmien kanssa ja tuoda evankeliumi Euroopan sydämeen. Lisäksi OM Riverboats innostaa paikallisia kristittyjä tavoittamaan yhteisönsä jäseniä myös laivan vierailun jälkeen.

Pilottijakso talvella 2018

Jokilaivatyön tavoitteena on toimia 40 maassa sadan joen rannoilla. Projektin ensimmäiset askeleet otetaan vuoden vaihteessa alkavan pilottijakson aikana. Pilottijakso kestää kolme kuukautta. Sitä varten on vuokrattu Andante-niminen jokilaiva, jossa on hyttitilat 80:lle vapaaehtoiselle, kahvila ja seurustelualue sekä riittävät tilat Global Village -konseptin ”escape room” -tyyppiselle aktiviteetille, johon satamissa vierailevat voivat osallistua.

Andante vierailee Arnhemissa, Dordrechtissa, Bonnissa, Mainzissa, Strasbourgissa ja vielä varmistamattomassa saksalaiskaupungissa. Pilottijakson aikana laivan vapaaehtoisista koostuva henkilökunta osallistuu erilaisten tapahtumien järjestämiseen paikallisten seurakuntien kanssa.

 

 Rukoile: Rukoile kuudessa kohdekaupungissa työskentelevien tiimien puolesta. Vierailujen järjestelyt ovat parhaillaan käynnissä.

 

 Tue: Voit tukea OM Riverboats -hanketta lahjoittamalla haluamasi summan OM:n tilille FI63 8000 1201 5560 90. Käytä viitenumeroa 180 21275.

 

Lähde: Kysy mahdollisuuksista osallistua pilottijakson aktioihin: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 03 213 1300

 

www.om.org/riverboats