Hakuprosessi

Työharjoitteluun haetaan täyttämällä lyhytaikaisen lähetystyön ilmoittautumiskaavakke ja maksamalla ilmoittautumismaksu (30€, maksuohjeet lomakkeessa). Ilmoittautumiskaavakkeen lisäksi tarvitsemme tiedon siitä, minkä pituisesta harjoittelusta on kyse, mitä vaatimuksia koulullasi on harjoittelulle ja sen ohjaukselle ja mitkä ovat oman odotuksesi harjoittelun suhteen. Voit lähettää vastaukset näihin kysymyksiin sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Liitä mukaan myös englanninkielinen vapaamuotoinen CV. Aktiokoordinaattorimme käy läpi hakemuksen, on yhteydessä suosittelijaasi ja selvittää harjoittelumahdollisuuksia eri kentiltämme.

Kun vastaanottavalta OM:n kentältä on tullut hyväksymisilmoitus, ilmoitamme asiasta sinulle. Sen jälkeen voit varata lennot ja ruveta muihin käytännönjärjestelyihin (matkavakuutus, mahdolliset rokotukset ja viisumi jne.).

Kun hakemuksesi on hyväksytty, voit aloittaa kannatuksen keräämisen matkallesi. Voit jo aktioon hakiessasi kertoa muille suunnitelmistasi, pyytää heitä rukoilemaan asian puolesta ja olemaan mukana matkassa. Rohkaisemme jokaista tarjoamaan ystäville ja seurakuntalaisille mahdollisuuden olla tukemassa aktioon lähtöä myös taloudellisesti. Lähetystyö on yhteistyötä, vaikka kyse olisi vain parin viikon reissusta.