Ikkuna Maailmaan OM uutiset
7.5.2016

100 aktiomahdollisuutta eri puolilla maailmaa

Kerromme tässä ohjelmassa uutisia eri puolilta maailmaa erityisesti sieltä, missä OM tekee työtä. OM on lähetysjärjestö ja se toimii eri puolilla maailmaa 113 maassa.

Lataa ja kuuntele radio-ohjelma mp3-tiedostona (2,6 Mt)

o tiimi lahiidassa

OM tarjoaa monia mahdollisuuksia lähteä lyhytaikaiseen lähetystyön yhdestä viikosta 6 kuukauteen. Tarjolla on100 aktiomahdollisuutta eri puolilla maailmaa. OM:n pitkäaikaistyöntekijät yli 110 maassa tekevät työtä evankeliumista osattomien parissa. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden osallistua heidän rinnallaan työhön myös lyhyeksi aikaa. Voit lähteä yksin, pariskuntana tai perheenä. Mahdollisuuksia on monia avustusprojekteista evankeliumin levittämiseen Euroopasta Afrikkaan ja Aasiasta Latinalaiseen Amerikkaan tai Logos Hope -laivalle. Ota askel ja laita uskosi käytäntöön aktiossa.

Transform Välimeriaktio, jossa tehdään työtä Välimeren ympärysvaltioissa, on yksi mielenkiintoinen kokonaisuus. Se alkaa koulutuskonferenssilla 11.-16.heinäkuuta Barcelonassa Espanjassa, jonka jälkeen on 1-2 viikon tai jopa 5 kuukauden aktiomahdollisuus monessa mielenkiintoisessa maassa Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä mukaan lukien Israel tai Välimeren Euroopan puoleisissa maissa. Ranskan aktio on jo täynnä. Mutta mahdollisuuksia osallistua aktioihin on edelleen Espanjassa, Portugalissa, Italiassa ja Turkissa. Lue lisää OM:n kotisivuilta  tai ota yhteyttä sähköpostilla info.fi (ät) om.org. Voit myös soittaa numeroon 03-2131300.