Ikkuna Maailmaan OM uutiset
31.12.2016

IKKUNA MAAILMAAN OM UUTISET

Kerromme tässä ohjelmassa uutisia eri puolilta maailmaa erityisesti sieltä, missä OM tekee työtä. OM on lähetysjärjestö ja se toimii eri puolilla maailmaa 113 maassa. Lataa ja kuuntele radio-ohjelma mp3-tiedostona (2,6 Mt)

a00 mer teach

Haastattelu Portugalissa

Merike kertoo työstään Portugalissa. Hän asuu ja tekee työtä Portossa Portugalin koillisrannikolla Portugalin OM:n yhteydessä. Merike meni Portugaliin 15 kuukautta sitten kentänjohtajan henkilökohtaiseksi avustajaksi. Hän tekee nyt erilaisia hallinnollisia töitä henkilöstösihteerinä. OM tukee Portugalissa paikallisten seurakuntien evankelioimistyötä. Ulkomaalaisilla on myös hyvät mahdollisuudet ystävystyä paikallisten kanssa ja kertoa uskostaan heille.

a00 mer smile

Merike harrastaa surffausta, jota voi tehdä, kun käyttää märkäpukua ympäri vuoden. Portossa on kesälläkin niin kylmä, että märkäpuvun käyttö on tarpeellista myös silloin. Talvella käytetään vahvempaa märkäpukua, käsineitä ja kenkiä. Surffauksen yhteydessä voi ystävystyä myös muihin samaa lajia harrastaviin paikallisiin ihmisiin ja turisteihin tai vaihto-opiskelijoihin. Ystäville voi sitten myös kertoa omasta uskostaan.